PASTISSETS DE KIWI


Aquest cap de setmana he estat malalta. Res de gravetat, però sí que m'ha deixat una mica cansada. Per tant he fet una recepta suuuuuuuuuper senzilla. I a més molt versàtil. Ja veureu que no té cap secret, però així i tot li he trobat uns quants punts que es poden millorar, i els vos he afegit a baix de la recepta. 


No m'enrollaré massa, aquí teniu els ingredients:

Per a la base: 
- pasta de fulls

Per a la crema pastissera:
- 330 cl de llet
- 3 vermells d'ou
- 2 cullerades de farina de blat de moro
- 6 cullerades de sucre

Per el sobre:
- rodanxes de kiwi


Pas a pas:
1.- Començau per engreixar els motlles. Jo he posat un spray de la marca Wilton que funciona genial. Llavors posau-los cap per avall sobre la planxa de pasta de fulls i retallau-la (una mica més del diàmetre del motlle, de cada planxa de pasta en surten 7).
2.- Col·locau la pasta que heu retallat dins el motlle i amotllau-la amb suavitat a les parets i la base del motlle.
3.- Punxau la base amb una forqueta i posau ciurons secs fins a omplir el motlle. Aquest pas és fonamental. Si no ho feis, tota la pasta pujarà i els pastissets no vos quedaran bé.


4.- Posau els motlles dins el forn. Jo l'he posat a 200º i els he tret quan començaven a estar daurats per sobre.

5.- Treieu els motlles del forn i llevau-lis els ciurons. Tornau a posar els motlles uns minuts al forn perquè s'acabi de daurar la base una mica, no molt! Anau en compte!

6.- Mentre, podeu fer la crema pastissera. Heu de mesclar tots els ingredients excepte la llet, i anar-la afegint per no formar grumolls. Posau tota la mescla al foc. Heu de posar el foc baix i no deixeu de remenar fins que faci el primer bull, que és quan l'haureu de treure del foc. Deixau refredar la crema.

7.- Pelau i tallau el kiwi així com més vos agradi. (Aquí hauria d'haver fet una cosa que no he fet, l'hauria d'haver tastat. No era massa dolç, per tant l'hauria d'haver ensucrat una mica).

Pel muntatge:
Ompliu cada pastisset de pasta de fulls amb unes quantes cullerades de crema i col·locau a sobre les rodanxes de kiwi. Per a què vos quedi brillant podeu pintar per sobre del kiwi amb confitura d'albercoc.


PD: A la crema pastissera jo li hauria afegit dues cullerades més de sucre, L'he trobada poc dolça.
PD2: Jo he fet els pastissets amb kiwi, però per suposat que es poden fer amb altres classes de fruita: gerds, maduixes, plàtan,... i també mesclar-les en un mateix pastissets.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

M'encanta veure comentaris, així que endavant!