MUG CAKE DE VAINILLA I PERLES DE XOCOLATA


Estan molt de moda perquè són rapidíssims de fer i són boníssims. En 5 minuts (o manco!) dins la cuina són més que suficients per tenir preparat aquest pastís individual i... en 5 minuts més ja no en queda ni una miqueta petita!


Com que no hi ha molt per explicar amb aquest tipus de pastissos, vaig directament amb la recepta. Atents!


Ingredients (extret de Delicias para compartir, de na Bea Roque):

- 2 cullerades de mantega
- 2 cullerades de sucre
- 1 ou (talla M)
- 1 cullerada de llet
- 1/2 cullereta de vainilla
- 5 cullerades de farina amb llevat incorporat
- 1 cullerada de perles de xocolata (o un poc més si sou xocoadictes!)

Passem a l'acció!

1- Posau la mantega dins la tassa i foneu-la, però no ha d'estar calenta.


2- Afegiu el sucre i mesclau-ho tot fins que estigui ben fus. 

3- Afegiu l'ou, la vainilla i la llet, mesclau bé.


4- Afegiu la farina i mesclau molt bé fins que no quedi cap grumoll.


5- Afegiu les perletes de xocolata i mesclau.



Posau la tassa dins el microones 1,5 minuts a potència 600W. Si el vostre microones no té marcats els watts, posau la temperatura que estigui just inferior a la màxima, és el que he fet jo.

I no espereu que es refredi! És molt esponjós, però en calent encara ho és més. I encara que sigui individual... deu ser que jo no som molt golafre perquè me l'he de menjar en dues o tres vegades!


Salut! 


PD: Si no teniu farina amb llevat incorporat, podeu provar de posar les 5 cullerades de farina normal i 1/2 de llevat en pols.

2 comentaris:

  1. Hola Joana,
    aquesta receta que és per una tassa grossa?
    Gracis.
    Tonina

    ResponElimina
  2. Hola! És per una tassa de 350 ml, si no te vessarà.

    ResponElimina

M'encanta veure comentaris, així que endavant!